Bildetekst

Frivilligforum: Hvordan nå ut i presse og sosiale medier?

  • Når: 07.05.2024
  • Tid: 17:30 - 20:00
  • Sted: Bodø
  • Arena: Folkeforum, Bodø Rådhus

Det sies at avisene skriver lite om frivillighet. Stemmer det? Og hvis ja, hva skal til for at vi frivilligheten slipper gjennom nåløyet? 7. mai kommer sjefredaktør i Avisa Nordland, Stig Jakobsen, og marked- og kommunikasjonssjef i Bodø2024, Helge Grønmo, til Frivilligforum for å snakke med oss om nettopp dette.

Jakobsen vil fortelle hvordan avisa prioriterer når de får inn saker, mens Grønmo vil gi oss noen gode tips til hva vi kan gjøre for å skille oss ut når vi prøver å ta kontakt. Til sammen håper vi å gi et svar på hvordan vi kan nå frem til media. Det vil bli rom for spørsmål og dialog med foredragsholderne.

Mot siste del av kvelden vil markedsrådgiver og SoMe-ansvarlig i Bodø2024, Tina Krey Jacobsen, gi oss en innføring i sosiale medier, og komme med noen gode tips til hvordan man kan nå ut på de mange SoMe-kanalene som finnes.

(NB: Sosiale medier er et stort felt, og dette er å regne som et nybegynnerkurs. Ved interesse kan det settes opp viderekommende kurs. Har du ønsker til tema for et viderekommende kurs? Ta kontakt med nicole.natalie.furnes@bodo2024.no).

Det blir servering av deilig mat fra Bodøs internasjonale foreninger (BIF).


Påmelding
Meld deg på arrangementet ved å trykke på lenken her: https://wkf.ms/3W6fQgi
Påmelding er bindende.

 

Hvem kan delta?
Kurset er gratis og åpent for alle med hjerte for frivillighet - enten du brenner for idrett, integrering, barn og unge, eldre, musikk, eller andre former for kultur. Hjelp oss å spre ordet, og kom gjerne flere fra samme organisasjon.

 

Praktisk informasjon
▪ Sted: Folkeforum, Bodø Rådhus
▪ Dørene åpner kl. 17:30 til matservering og mingling
▪ Kurset starter presist kl.18:00
▪ Kurset avslutter kl. 20:00
▪ Gratis inngang og servering

 

Om Frivilligforum
Frivilligforum er en møteplass der frivillige kan bli kjent og få tilbud om gratis kurs og kompetanseheving. Bodø2024 lanserte forumet i Svømmehallen scene 11. mars med om lag 500 frivillige. Datoer og tema for arrangementer i 2024 er:
▪ 22. februar: Rekruttering
▪ 7. mai: Presse og sosiale medier
▪ 3. september: Frivillighetstorg
▪ 4. september: Styrearbeid og søknadsskriving
▪ 7. november: Inkludering

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her for å motta oppdateringer og invitasjoner fra oss: https://wkf.ms/3OLuKTG

Utvalgte arrangementer

tirsdag 2. juli 2024

Bryan Adams stopper innom Nordlandshallen på sin So Happy It Hurts Tour 2. juli 2024! Vi garanterer flotte ballader og i ...

  • Arena:Nordlandshallen
  • Sted:Bodø
Gymnaster i naturen
lørdag 13. juli 2024

Dette er høydepunktene Under EUROGYM 2024 skal hele Bodø fylles med turnglade ungdommer. Det kommer mange lag lag fra h ...

  • Arena:Bodøhallen (European Gym for Life Challenge)
  • Sted:Bodø