Forsidebilde til Facebookarrangement - Aktivitetsdag på Makerspace Vesterålen

Aktivitetsdag på Makerspace Vesterålen

  • Når: 26.05.2024
  • Tid: 12:00 - 16:00
  • Sted: Hadsel
  • Arena: Skolegata 3, 8450 Stokmarknes

Makerspace Vesterålen inviterer alle til en fantastisk aktivitetsdag fylt med spennende opplevelser og kreativ utfoldelse! Uansett alder eller erfaring, har vi noe gøy for alle. Bli med på en dag hvor fantasien får fritt spillerom og skapergleden blomstrer!
Hva kan du forvente?
3D-printing for hånd med 3D-penner ️️
Lær å tegne i tre dimensjoner ved hjelp av 3D-penner! Lag dine egne skulpturer, dekorasjoner eller morsomme figurer – her er det bare fantasien som setter grenser.

Lego Spike ️
Bygg, programmer og bring Lego Spike-settene til liv! Dette er en perfekt aktivitet for både små og store byggmestere som ønsker å utforske robotikk og programmering på en enkel og morsom måte. Kom og se hvor kreativ du kan være med Lego!

Slimlab
Bli med inn i vårt slimlab hvor du kan lage ditt eget slim! Velg farger, teksturer og glitrende tilsetninger for å skape ditt unike slim. Denne aktiviteten er alltid en hit blant barna og gir mye latter og rom for eksperimentering.

Mønster fra fantasien – Tegning, vinylkutting og print på t-skjorter ✂️
Slipp krativiteten løs med tegning og design! Tegn dine egne mønstre, få dem kuttet i vinyl og trykk dem på en t-skjorte. Du får en flott og unik t-skjorte å ta med hjem, designet helt av deg selv.

Dette blir en dag full av læring, moro og kreativitet. Ta med venner og familie, og bli med oss på denne spennende reisen i teknologiens og kunstens verden!

OBS! På grunn av plassbehov arrangeres aktivitetsdagen på Stokmarknes skole, og ikke i Makerspace Vesterålens egne lokaler.

Utvalgte arrangementer

tirsdag 2. juli 2024

Bryan Adams stopper innom Nordlandshallen på sin So Happy It Hurts Tour 2. juli 2024! Vi garanterer flotte ballader og i ...

  • Arena:Nordlandshallen
  • Sted:Bodø