De Blåkledde turnéplakat forside

De Blåkledde

  • Når: 23.06.2024
  • Tid: 13:00 - 14:00
  • Sted: Meløy
  • Arena: Kulturfabrikken Ørnes

De Blåkledde er en teaterforestilling for 10 år og oppover, den fungerer vel så bra for voksne som for barn. Foreldre og besteforeldre med barna sine er de vi ønsker å spille for. Selv om forestillingen er for 10 år, så kan man være yngre også.
Forestillinga tar for seg hvordan det er å miste noen, og finne styrke og håp i minner og fortellinger.
Om handlingen:
"Det var en gang en gammel mann og en liten gutt. De hadde funnet på mange eventyr sammen. Og denne gangen bestemte de seg for å seile ut på havet. De seilte langt ut på havet, til dit hvor bølgene er så store som fjell. Så kom de til en tåke. Plutselig støter de på land. Et land som ikke står på noe kart."
Farfar har alltid fortalt Tom eventyr om havet. Eventyrene handler om den gamle mannen og den lille gutten, men en dag forteller farfar et eventyr, som skiller seg fra de andre. Det slutter nemlig med at den gamle mannen forsvinner fra den lille gutten. Tom forstår at farfaren snart skal forsvinne på samme måte som den gamle mannen i eventyret. Dette fører Tom ut på en reise inn i farfars eventyr på leting etter noe som kanskje kan redde farfaren hans.
Forestillinga er skrevet, regissert og spilt av:
Peter Kolbjørnsen og Matias Bjune Pedersen.
Musikk og lyd: Petter Solvik Dahle
Scenografi, lys og kostyme: Trym Flikke
Konsulent og ytre øye: Mathias Asplund
Produsent: Minda Marie Kalfoss (Davvi - senter for scenekunst)
Forestillingen er laget med støtte fra:
Forestillinga er laget under Salten Friteater i samarbeid med Nordland Teater, vi har også støtte fra Norsk Kulturråd, Fond for lyd og Bilde, Davvi - Senter for scenekunst, Fond for Frilansere, RadArt, Seanse - art center og Samfunnsløftet.
Denne turnéen er støttet av Bodø 2024

Utvalgte arrangementer

lørdag 22. juni 2024

Velkommen til Midsummer Mystery - En gratis utendørsfeiring med lek, ild, teater, mat og masse moro! Lørdag 22. jun ...

  • Arena:Breivika
  • Sted:Bodø
tirsdag 2. juli 2024

Bryan Adams stopper innom Nordlandshallen på sin So Happy It Hurts Tour 2. juli 2024! Vi garanterer flotte ballader og i ...

  • Arena:Nordlandshallen
  • Sted:Bodø